Kurser

På Fors Gård hålls regelbundet kurser och träningar för ett flertal instruktörer. Här kan du läsa mer om våra kurser samt se datum för kommande kurstillfällen.

Julio Borba

Julio Borba håller regelbundet träningar för sina elever här på Fors Gård. Julio tar endast 8 ekipage per dag, ca 1 timme/lektion. De som tränar regelbundet för Julio har företräde till plats.

För bokning av plats och pris, kontakta Ylva, länk nedan. En ryttare i timmen, fyra före lunch och fyra efter lunch, max 8 deltagare. Ca tider kl 9.00-13.00, lunch 1,5 timme, 14.30 till 18.30.

Logi och boxplats kan anordnas vid önskemål. Kontakta Ylva.

Vill man komma som åskådare går det bra om man anmäler det i förväg  Anmälan till Ylva.

Mer om Julio och clinic kalender finns att läsa på hans hemsida.

Kerstin Dahlberg

Clinics och kurser med duktiga dressyrtränaren Kerstin Dahlberg anordnas regelbundet.  Bokas med Kerstin Dahlberg  i mån av plats, sluten grupp, men reservplatser kan finnas.

Tider och priser anges av Kerstin. Ridhusavgift tillkommer för både externa och interna ekipage.

Kerstin håller även lektion på våra välutbildade lusitanohästar eller på egen häst. Bokning på gårdens lusitanos sker via Ylva, med egen häst bokas det med Kerstin själv. 

Olil Amble

Olil Amble tränar ekipage i Europa och USA. På Island har hon och sambon Bergur fått pris för bästa avelsgård och bästa avel med prestationshästar under flertal år. Olil rider och tävlar på elitnivå, kommer till Fors Gård och tränar samt hjälper ekipage på alla nivåer. 

För kursinformation, se Facebook Fors Gård. För bokning av plats och pris, kontakta Ylva, länk nedan. 

Logi och boxplats kan anordnas vid önskemål. Kontakta Ylva.

Vill man komma som åskådare går det bra om man anmäler det i förväg  

 Anmälan till Ylva.

Marie Carlsson

Marie Carlsson är auktoriserad B-instruktör i SIF och håller med jämna mellanrum kurser på Fors Gård.   Anmälan till Ylva. när kurs på annonseras. 

Privatlektioner

Ylva Hagander och gårdens övriga instruktörer håller privatlektioner för ryttare både på egen och hyrd häst. För bokning av privatlektioner kontakta bokningen . Önskar du rida för Ylva, kontakta Ylva via mail.

Lyxridskola/Privatlektioner på lusitano

Privatlektioner för ryttare (ej nybörjare) som är ute efter det lilla extra, som vill träna skolor och utveckla sin ridning på välskolade hästar. Vi ordnar även intensivlektioner eller weekendpaket efter önskemål.

 Kontakta Ylva

Lyxpaket för vana ryttare på våra Lusitanos

Ridning under tre dagar, helpension. Vi kan sätta ihop ett paket och offerera efter önskemål. Kontakta Ylva

Ridläger

Vi har ungdomsridläger (dagläger) oftast midsommarveckan varje år. Första dagen anländer barnen kl. 10.00, övriga dagar kl. 8.00. Hämtning ca 17.00 på kvällarna. Deltagarna får lunch, mellanmål och lätt frukost. På onsdagskvällen blir det senare hämtning för då grillar vi och förbereder torsdagens uppvisning. På torsdagen vid 16-tiden är alla föräldrar välkomna att titta på avslutningen.

Vi rider två gånger per dag. Det ingår stalltjänst och hästskötsel mellan varven. Ta med badkläder om vädret fint, det blir kanske stranddopp eller bad i poolen.

Vi har även vuxenridläger ,ett dag- och ett kvällsläger efter ridskoleterminens slut, för mer info se Horsemanager.

HÄSTIS läger, ett dagläger ca 3 timmar i början på sommarlovet. För mer info se Horsemanager.

Bed & Box för ryttare och häst

Vill du komma hit och bo med din häst, och träna för någon av våra instruktörer? Kanske bo här och hyra häst av oss och varva med uteritter i vacker miljö? Vill du ha en kombinerad semester och träning av din ridning så kan vi sy ihop ett paket till dig. Du kanske bara vill resa bort med hästen och upptäcka vår omgivning på egen hov? Vi hjälper dig, här finns möjligheterna! För all bokning gäller 14 dagars avbokning, vid bokning debiteras en bokningsavgift och återbetalas ej. Läs mer om Bed & Box. Kontakta Ylva för info och bokning.

Uppstallning och övernattning

Om logi eller box önskas för ryttare kan det ordnas. För info se ovan Bed & Box.

Bokning

Bokningsregler anges för respektive aktivitet, avbokningsregler bör observeras vid bokningen, normalt 14 dagars avbokningsregler om inte annat anges. Ingen återbetalning men ombokning kan ske vid uppvisat sjukintyg.

Vi reserverar oss för fel i prisuppgifter och datum.