Uteritter

Södertörn är som vackrast från hästryggen! På våra uteritter rider ni med auktoriserade ridledare, en eller två beroende på antal i gruppen och gruppens erfarenhet.

Priser: 

  • Kort uteritt ca. 1,5 timme, 950 kr
  • Lite längre ritt ca. 2,5 tim där vi stannar och rastar med kaffe och smörgås efter vägen, 1200 kr
  • Lång ritt om ca 3,5 timme med fika/grill anordnas för vana ryttare på offert.

Priserna gäller vid minst 4 bokade i gruppen. Om det är färre än 4 ryttare bokade i  gruppen kan vi gå ut mot tillägg. På helgerna har vi regelbundna uteritter i grupp med ridledare om ca 2,5 timme med fika kl 09.30 och ca 1,5 timme kl 14 eller 15.00, beroende på årstid.

Ankomsttid: Ni är välkomna senast 30 min före utsatt ridtid.

Avbokningsregler: gäller 14 dagar. Ombokning kan ske vid akut sjukdom samt uppvisat sjukintyg.

För andra önskemål kontakta vår bokning så hjälper vi er att finna en bra tid.

Rutterna är inte tidsbundna eftersom tempot beror på gruppen. Vi anpassar oss efter den som kan minst i gruppen. Om ni inte vill rida i blandad grupp eller särskilt önskar rida i en grupp med vana ryttare eller en egen grupp, så försöker vi tillgodose det efter era önskemål. Vår islandshäst är en stark och robust häst men inte så stor och därav har vi viktgräns på 90 kg- då ryttarens vikt o längd påverkar balansen hos hästen i förhållande till hästens egen vikt, vi kan göra undantag då ryttaren är van och har en god balans. Säg till vid bokning så ska vi hjälpa er. Rutterna beror också på väder, årstid, jakt etc, vilket tempo och väg vi väljer.

För info och bokning ring kontoret på telefontid tisdag till torsdag 10-16. Du kan även ringa på annan tid, lämna då ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan. Det går också bra att maila bokningen, så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Vid önskemål arrangeras hel- och halvdagsritter, efteråt kan ni njuta i After Riden. Kontakta oss så offererar vi er.