Lyxridskola

Tanken med lyxridskolan är att dels introducera den lite mer erfarna ryttaren i lusitanons underbara värld, samt att få möjlighet att prova att rida på välridna hästar när de är som mest ridbara. Att få en aha-upplevelse, att man gör rätt och bara uppleva när man kan rida hästen i harmoni och följa med i rörelsen. Som en portugis sa till mig: ”På en lusitano känner sig alla duktiga.” Läs mer nedan.

Välkommen önskar Ylva med personal!

Privatlektion för ryttare som är ute efter det lilla extra, som vill träna skolor och utveckla sin ridning på välskolade hästar. För att tillgodogöra sig ridningen på våra lusitanos krävs en vana av minst lätt A-nivå. Lektion på 30-60 min beroende på antal deltagare på lektionen. Två kan rida samtidigt vid lika erfarenhet, annars rekommenderas lektion ensam. Betalning ska ske senast 14 dagar i förskott.

Datum

Ylva har i regel en lördag per månad att boka för privatlektioner till nya elever. Det finns dock även möjlighet till vissa eftermiddagar (onsdagar, torsdagar och fredagar) samt även fredag kväll. Kontakta Ylva för bokning

Priser och bokning

Privatlektion 1400 kr, tillägg 250 kr för mundering av häst med personal för ny elev som ej ridit på Fors innan.
Två personer som rider samtidigt, 1150 kr per person (endast för befintliga elever).
Vid bokning av minst fem lektioner avdrag 50 kr på den femte lektionen.

Presentkort kan köpas pris 1650 kr (inkluderar då en lektion 1 person samt mundering av häst). Bokning sker sedan (av mottagaren av presentkortet) med Ylva Presentkortet gäller ett år efter utställande. Kontakt för köp av presentkort bokningen.forsgard@telia.com eller tele 08-50010789

För vidare information om tider och bokning av lektioner kontakta Ylva. För övrig bokning samt önskemål kontakta oss för offert.

Förskottsbetalning på vårt pg 637783-2, avbokningsbart fram till 14 dagar före, vid akut sjukdom ombokning/tillgodohavande mot uppvisande av läkarintyg, minus administrationsavgift 15- 20% av bokningen.

Gunilla Wedin och Arrogant (foto: Alexandra London Falk Claesson)
Agneta och Poejo
Carro och Vulcao
Ylva Hagander och Kerstin Dahlberg rider uppvisning med elever och skolhästarna från Fors Gård. Foto Leif Wintzell.